Welcome!

Java IoT Authors: Elizabeth White, Liz McMillan, Zakia Bouachraoui, Yeshim Deniz, Pat Romanski

Related Topics: Java IoT, Linux Containers

Java IoT: Article

Raritan Computer laajentaa Dominion KVM-over-IP palvelinhallintamallistoaan tukemaan lukuisia erityyppisiä datakeskusympäristöjä

Raritan Computer laajentaa Dominion KVM-over-IP palvelinhallintamallistoaan tukemaan lukuisia erityyppisiä datakeskusymp&au

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, Alankomaat, March 3 /PRNewswire/ --

- Alan ensimmäinen 32 portilla ja viidellä kanavalla varustettu KVM-digitaalikytkin

Raritan Computer Inc. IT-infrastruktuurilaitteistojen sekä niillä ajettavien tehtävien kannalta kriittisten sovellusten ja palveluiden hallintaratkaisujen johtava tuottaja, laajensi tänään yritysluokan Dominion(R) KX-mallistoaan lisäämällä siihen alan ensimmäisen IP-pohjaisen KVM (näppäimistö, video, hiiri)-kytkimen, joka tukee viittä samanaikaista käyttäjää ja jopa 32 palvelinta. Yritys paljasti myös KVM-over-IP -kytkimen, joka tukee viittä samanaikaista käyttäjää ja 16 palvelinta.

Uudet Dominion KX -mallit, KX432 ja KX416, soveltuvat ihanteellisesti tilanteisiin, joissa useat IT-asiantuntijat tarvitsevat samanaikaista etäpääsyä datakeskuksen laitteisiin. Raritanin hyväksi havaittua ja turvallista KVM-over-IP -palvelinhallintateknologiaa käyttävät Dominion KX -kytkimet tukevat jopa viittä samanaikaista käyttäjää (neljä verkkoselaimen ja yksi paikallisen konsoliportin kautta) ja varmistavat palvelimille ja muille laitteille pääsyn korkean käytettävyyden.

Laajennetun Dominion KX -malliston valikoima, joka ulottuu mallista KX116 (kaksi samanaikaista käyttäjää ja 16 porttia) malliin KX432 (viisi samanaikaista käyttäjää ja 32 porttia), antaa yrityksille mahdollisuuden valita IT-ympäristöjensä tarpeet parhaiten huomioon ottavat ratkaisut. Esimerkiksi yhden, kaikkien laitteiden hallintaan tarkoitetun, 32:lla portilla varustetun KVM-kytkimen asentaminen täynnä olevalle palvelinhyllylle useamman kytkimen sijaan ei ainoastaan yksinkertaista palvelinten hallintaa, vaan säästää myös hyllytilaa ja vähentää siihen liittyviä kuluja, muun muassa LVI-töistä ja sähkön kulutuksesta aiheutuvia kustannuksia. Dominion KX -kytkimet turvaavat myös IT-sijoitukset, sillä ne voidaan helposti mitoittaa laajenevien datakeskusten ja palvelintilojen tarpeiden mukaan.

Tarvittaessa koko konsernin kattavaa verkkoon pääsyä ja hallintaa sadat Dominion KX -kytkimet voidaan yhdistää yhteen loogiseen komento- ja hallintaverkkoon Raritanin CommandCenter(R)-hallintaratkaisulla.

Raritanin palkittujen tiivistys- ja salaustekniikoiden ansiosta uusien viisikanavaisten Dominion KX -mallien videolaatu on parantunut ja verkkoon liittyvät kaistanleveysvaatimukset ovat alentuneet. Hiiren napsautuksella aktivoitavan integroidun virranhallinnan avulla jokaisella Dominion KX -laitteella voidaan ohjata jopa neljää Raritanin etävirtaliuskaa. Paikalliseen hyllyssä olevaan laitteeseen on aina mahdollista päästä Dominion KX:n paikallisen konsoliportin avulla, joka tukee jopa 1 600 x 1 200 kuvapisteen korkean erotuskyvyn näyttöjä.

Ensimmäiset Dominion KX -mallit esiteltiin viime vuoden alussa ja myyntiluvut ovat siitä lähtien ylittäneet kaikki ennusteet. Dominion-mallit ovat saaneet myös palkintoja johtavilta julkaisuilta ympäri maailmaa, joista mainittakoon australialainen ZDNetin Technology & Business -aikakauslehti, China Information Week, englantilainen PC Pro -aikakauslehti ja yhdysvaltalainen Service Provider Weekly.

"KX-sarjan uusien viisikanavaisten mallien esittelyn myötä Dominion KVM -tuoteperhe pystyy vastaamaan pienten, keskikokoisten ja suurten datakeskusten vaatimuksiin, mutta se jättää samalla tilaa palvelinten ja laitteiden kasvulle," sanoi Rich Moscioni, Raritanin Pohjois-Amerikan myynnistä vastaava varatoimitusjohtaja. "Verkkoselainta käyttäen IT-asiantuntijoilla on BIOS-tasolla pääsy datakeskusten laitteisiin ja mahdollisuus niiden hallintaan, jotta IT-ongelmat voidaan ratkaista ja ehkäistä nopeammin ja helpommin. Tarkoituksenamme on tarjota yrityksille sellaisia työkaluja, joiden avulla ne voivat parantaa nykyisten tapaus-, ongelma- ja muutostenhallintajärjestelmien sekä parhaiden käytäntöjen tehokkuutta maksimoidakseen toimintojen käytettävyysajan ja vähentääkseen järjestelmänhallintaan liittyviä kuluja."

Dominion KX on kokonaan itsenäinen järjestelmä, jonka kaikki ominaisuudet on rakennettu sisälle laitteeseen, autentikointi ja pääsy Internetiin mukaan luettuna. Liitettyään palvelimet ja laitteet KX:ään tavallisella UTP-kaapelilla käyttäjän tarvitsee ainoastaan asettaa IP-osoite ja aloittaa palvelimiin pääsy ja niiden hallinta. Laitteen edistyneet ominaisuudet sisältävät muun muassa 128-bittisen salauksen näppäimistö-, hiiri- ja videosignaaleille, Ethernet-kaksoisliitännät verkkoylimäärää varten sekä erillisen modeemiportin, jonka avulla palvelimeen saadaan yhteys myös verkkohäiriöiden aikana. Dominion KX on varustettu sisäänrakennetuilla autentikointiominaisuuksilla ja se voidaan integroida helposti myös olemassa oleviin autentikointijärjestelmiin, kuten LDAP, RADIUS ja Active Directory(R).

Hinnat ja saatavuus - Yhdysvalloissa Dominion KX416:n listahinta on EUR 6.005 ja Dominion KX432:n EUR 7.206. Tästä päivästä lähtien molemmat mallit ovat saatavilla maailmanlaajuisesti Raritanin laajan jakeluverkoston ja jälleenmyyjien kautta. Lisätietoja uusista Dominion-tuotteista löydät sivustolta raritan.info.

Tietoa KVM-kytkimistä

KVM-kytkimet kehitettiin alun perin useiden pöytätietokoneiden hallintaan yhdellä näppäimistöllä, hiirellä ja näytöllä (A/B-kirjoitinkytkinten tapaan), mutta tänä päivänä IT-työntekijät voivat niiden avulla tarkkailla tuhansien datakeskuspalvelinten toimintaa sekä paikallistaa ja poistaa ongelmat, tarvittaessa myös käynnistää palvelimet uudelleen, aivan kuin he olisivat palvelinhyllyn luona. Raritan Computer esitteli alallaan ensimmäisenä suuryrityksille tarkoitetun yritysluokan Cat5-pohjaisen KVM-kytkimen yli kolme vuotta sitten, jonka avulla IT-tukihenkilöt voivat hallita useita hyllyllisiä palvelimia ja muita laitteita jopa noin 300 metrin päästä (1000 ft). Raritan antoi mahdollisuuden pääsyyn mistä tahansa ja milloin tahansa lisäämällä KVM-kytkimiin Raritanin IP-liitettävyyden.

Tietoa Raritan Computerista

Somersetissa, New Jerseyn osavaltiossa sijaitseva Raritan Computer Inc. on IT-infrastruktuurilaitteistojen, kuten palvelinten ja verkkolaitteistojen, sekä niillä ajettavien tehtävien kannalta kriittisten sovellusten ja palveluiden hallintaratkaisujen johtava tuottaja. Raritanin erittäin luotettavien ja komentoihin vastaavien, KVM (näppäimistö, video, hiiri) -kytkimiin, sarjakonsolipalvelimiin, etäyhteystuotteisiin ja hallintaohjelmistoihin perustuvien IT-hallintaratkaisujen avulla yritykset voivat löytää ongelmat nopeasti sekä päästä käsiksi vikoihin ja korjata ne mistä tahansa ja milloin tahansa. Tällä voidaan yksinkertaistaa ja nopeuttaa datakeskusten työprosesseja, kuten tapaus-, ongelma- ja muutoshallintaa ja siten parantaa palvelunopeutta ja henkilökunnan tuottavuutta. Raritanin ratkaisuja käytetään yli 50 000 datakeskuksen ja muun IT-kohteen hallintaan kaikkialla maailmassa. Raritanin Peppercon OEM-osasto kehittää, valmistaa ja markkinoi kehittyneitä, laitteistopohjaisia etähallintatuotteita, jotka perustuvat digitaaliseen KVM-over-IP- ja IPMI-teknologioihin. Vuonna 1985 perustettu Raritan viettää teknisen innovaation ja tuottavan kasvun 20-vuotisjuhlaa. Raritanilla on 32 erillistä toimipistettä ja sen tuotteita on myynnissä 76 maassa. Lisätietoja saat sivustolta www.raritan.info

Kaikkien tekstissä esiintyvien tavaramerkkien oikeudet kuuluvat niiden omistajille.

Raritan Computer Inc.

Mediakontaktit: Robert-Jan van Espelo, Marketing Manager Europe, Raritan Computer Europe B.V. Puh. +31102844056, Sähköposti: [email protected]

More Stories By PR Newswire

Copyright © 2007 PR Newswire. All rights reserved. Republication or redistribution of PRNewswire content is expressly prohibited without the prior written consent of PRNewswire. PRNewswire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Comments (0)

Share your thoughts on this story.

Add your comment
You must be signed in to add a comment. Sign-in | Register

In accordance with our Comment Policy, we encourage comments that are on topic, relevant and to-the-point. We will remove comments that include profanity, personal attacks, racial slurs, threats of violence, or other inappropriate material that violates our Terms and Conditions, and will block users who make repeated violations. We ask all readers to expect diversity of opinion and to treat one another with dignity and respect.


IoT & Smart Cities Stories
Early Bird Registration Discount Expires on August 31, 2018 Conference Registration Link ▸ HERE. Pick from all 200 sessions in all 10 tracks, plus 22 Keynotes & General Sessions! Lunch is served two days. EXPIRES AUGUST 31, 2018. Ticket prices: ($1,295-Aug 31) ($1,495-Oct 31) ($1,995-Nov 12) ($2,500-Walk-in)
Andrew Keys is Co-Founder of ConsenSys Enterprise. He comes to ConsenSys Enterprise with capital markets, technology and entrepreneurial experience. Previously, he worked for UBS investment bank in equities analysis. Later, he was responsible for the creation and distribution of life settlement products to hedge funds and investment banks. After, he co-founded a revenue cycle management company where he learned about Bitcoin and eventually Ethereal. Andrew's role at ConsenSys Enterprise is a mul...
Nicolas Fierro is CEO of MIMIR Blockchain Solutions. He is a programmer, technologist, and operations dev who has worked with Ethereum and blockchain since 2014. His knowledge in blockchain dates to when he performed dev ops services to the Ethereum Foundation as one the privileged few developers to work with the original core team in Switzerland.
René Bostic is the Technical VP of the IBM Cloud Unit in North America. Enjoying her career with IBM during the modern millennial technological era, she is an expert in cloud computing, DevOps and emerging cloud technologies such as Blockchain. Her strengths and core competencies include a proven record of accomplishments in consensus building at all levels to assess, plan, and implement enterprise and cloud computing solutions. René is a member of the Society of Women Engineers (SWE) and a m...
Digital Transformation and Disruption, Amazon Style - What You Can Learn. Chris Kocher is a co-founder of Grey Heron, a management and strategic marketing consulting firm. He has 25+ years in both strategic and hands-on operating experience helping executives and investors build revenues and shareholder value. He has consulted with over 130 companies on innovating with new business models, product strategies and monetization. Chris has held management positions at HP and Symantec in addition to ...
The challenges of aggregating data from consumer-oriented devices, such as wearable technologies and smart thermostats, are fairly well-understood. However, there are a new set of challenges for IoT devices that generate megabytes or gigabytes of data per second. Certainly, the infrastructure will have to change, as those volumes of data will likely overwhelm the available bandwidth for aggregating the data into a central repository. Ochandarena discusses a whole new way to think about your next...
CloudEXPO | DevOpsSUMMIT | DXWorldEXPO are the world's most influential, independent events where Cloud Computing was coined and where technology buyers and vendors meet to experience and discuss the big picture of Digital Transformation and all of the strategies, tactics, and tools they need to realize their goals. Sponsors of DXWorldEXPO | CloudEXPO benefit from unmatched branding, profile building and lead generation opportunities.
Dynatrace is an application performance management software company with products for the information technology departments and digital business owners of medium and large businesses. Building the Future of Monitoring with Artificial Intelligence. Today we can collect lots and lots of performance data. We build beautiful dashboards and even have fancy query languages to access and transform the data. Still performance data is a secret language only a couple of people understand. The more busine...
All in Mobile is a place where we continually maximize their impact by fostering understanding, empathy, insights, creativity and joy. They believe that a truly useful and desirable mobile app doesn't need the brightest idea or the most advanced technology. A great product begins with understanding people. It's easy to think that customers will love your app, but can you justify it? They make sure your final app is something that users truly want and need. The only way to do this is by ...
DXWorldEXPO LLC announced today that Big Data Federation to Exhibit at the 22nd International CloudEXPO, colocated with DevOpsSUMMIT and DXWorldEXPO, November 12-13, 2018 in New York City. Big Data Federation, Inc. develops and applies artificial intelligence to predict financial and economic events that matter. The company uncovers patterns and precise drivers of performance and outcomes with the aid of machine-learning algorithms, big data, and fundamental analysis. Their products are deployed...