Welcome!

Java IoT Authors: Yeshim Deniz, Elizabeth White, Liz McMillan, Pat Romanski, Zakia Bouachraoui

Related Topics: Java IoT, Linux Containers

Java IoT: Article

Raritan Computer laajentaa Dominion KVM-over-IP palvelinhallintamallistoaan tukemaan lukuisia erityyppisiä datakeskusympäristöjä

Raritan Computer laajentaa Dominion KVM-over-IP palvelinhallintamallistoaan tukemaan lukuisia erityyppisiä datakeskusymp&au

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, Alankomaat, March 3 /PRNewswire/ --

- Alan ensimmäinen 32 portilla ja viidellä kanavalla varustettu KVM-digitaalikytkin

Raritan Computer Inc. IT-infrastruktuurilaitteistojen sekä niillä ajettavien tehtävien kannalta kriittisten sovellusten ja palveluiden hallintaratkaisujen johtava tuottaja, laajensi tänään yritysluokan Dominion(R) KX-mallistoaan lisäämällä siihen alan ensimmäisen IP-pohjaisen KVM (näppäimistö, video, hiiri)-kytkimen, joka tukee viittä samanaikaista käyttäjää ja jopa 32 palvelinta. Yritys paljasti myös KVM-over-IP -kytkimen, joka tukee viittä samanaikaista käyttäjää ja 16 palvelinta.

Uudet Dominion KX -mallit, KX432 ja KX416, soveltuvat ihanteellisesti tilanteisiin, joissa useat IT-asiantuntijat tarvitsevat samanaikaista etäpääsyä datakeskuksen laitteisiin. Raritanin hyväksi havaittua ja turvallista KVM-over-IP -palvelinhallintateknologiaa käyttävät Dominion KX -kytkimet tukevat jopa viittä samanaikaista käyttäjää (neljä verkkoselaimen ja yksi paikallisen konsoliportin kautta) ja varmistavat palvelimille ja muille laitteille pääsyn korkean käytettävyyden.

Laajennetun Dominion KX -malliston valikoima, joka ulottuu mallista KX116 (kaksi samanaikaista käyttäjää ja 16 porttia) malliin KX432 (viisi samanaikaista käyttäjää ja 32 porttia), antaa yrityksille mahdollisuuden valita IT-ympäristöjensä tarpeet parhaiten huomioon ottavat ratkaisut. Esimerkiksi yhden, kaikkien laitteiden hallintaan tarkoitetun, 32:lla portilla varustetun KVM-kytkimen asentaminen täynnä olevalle palvelinhyllylle useamman kytkimen sijaan ei ainoastaan yksinkertaista palvelinten hallintaa, vaan säästää myös hyllytilaa ja vähentää siihen liittyviä kuluja, muun muassa LVI-töistä ja sähkön kulutuksesta aiheutuvia kustannuksia. Dominion KX -kytkimet turvaavat myös IT-sijoitukset, sillä ne voidaan helposti mitoittaa laajenevien datakeskusten ja palvelintilojen tarpeiden mukaan.

Tarvittaessa koko konsernin kattavaa verkkoon pääsyä ja hallintaa sadat Dominion KX -kytkimet voidaan yhdistää yhteen loogiseen komento- ja hallintaverkkoon Raritanin CommandCenter(R)-hallintaratkaisulla.

Raritanin palkittujen tiivistys- ja salaustekniikoiden ansiosta uusien viisikanavaisten Dominion KX -mallien videolaatu on parantunut ja verkkoon liittyvät kaistanleveysvaatimukset ovat alentuneet. Hiiren napsautuksella aktivoitavan integroidun virranhallinnan avulla jokaisella Dominion KX -laitteella voidaan ohjata jopa neljää Raritanin etävirtaliuskaa. Paikalliseen hyllyssä olevaan laitteeseen on aina mahdollista päästä Dominion KX:n paikallisen konsoliportin avulla, joka tukee jopa 1 600 x 1 200 kuvapisteen korkean erotuskyvyn näyttöjä.

Ensimmäiset Dominion KX -mallit esiteltiin viime vuoden alussa ja myyntiluvut ovat siitä lähtien ylittäneet kaikki ennusteet. Dominion-mallit ovat saaneet myös palkintoja johtavilta julkaisuilta ympäri maailmaa, joista mainittakoon australialainen ZDNetin Technology & Business -aikakauslehti, China Information Week, englantilainen PC Pro -aikakauslehti ja yhdysvaltalainen Service Provider Weekly.

"KX-sarjan uusien viisikanavaisten mallien esittelyn myötä Dominion KVM -tuoteperhe pystyy vastaamaan pienten, keskikokoisten ja suurten datakeskusten vaatimuksiin, mutta se jättää samalla tilaa palvelinten ja laitteiden kasvulle," sanoi Rich Moscioni, Raritanin Pohjois-Amerikan myynnistä vastaava varatoimitusjohtaja. "Verkkoselainta käyttäen IT-asiantuntijoilla on BIOS-tasolla pääsy datakeskusten laitteisiin ja mahdollisuus niiden hallintaan, jotta IT-ongelmat voidaan ratkaista ja ehkäistä nopeammin ja helpommin. Tarkoituksenamme on tarjota yrityksille sellaisia työkaluja, joiden avulla ne voivat parantaa nykyisten tapaus-, ongelma- ja muutostenhallintajärjestelmien sekä parhaiden käytäntöjen tehokkuutta maksimoidakseen toimintojen käytettävyysajan ja vähentääkseen järjestelmänhallintaan liittyviä kuluja."

Dominion KX on kokonaan itsenäinen järjestelmä, jonka kaikki ominaisuudet on rakennettu sisälle laitteeseen, autentikointi ja pääsy Internetiin mukaan luettuna. Liitettyään palvelimet ja laitteet KX:ään tavallisella UTP-kaapelilla käyttäjän tarvitsee ainoastaan asettaa IP-osoite ja aloittaa palvelimiin pääsy ja niiden hallinta. Laitteen edistyneet ominaisuudet sisältävät muun muassa 128-bittisen salauksen näppäimistö-, hiiri- ja videosignaaleille, Ethernet-kaksoisliitännät verkkoylimäärää varten sekä erillisen modeemiportin, jonka avulla palvelimeen saadaan yhteys myös verkkohäiriöiden aikana. Dominion KX on varustettu sisäänrakennetuilla autentikointiominaisuuksilla ja se voidaan integroida helposti myös olemassa oleviin autentikointijärjestelmiin, kuten LDAP, RADIUS ja Active Directory(R).

Hinnat ja saatavuus - Yhdysvalloissa Dominion KX416:n listahinta on EUR 6.005 ja Dominion KX432:n EUR 7.206. Tästä päivästä lähtien molemmat mallit ovat saatavilla maailmanlaajuisesti Raritanin laajan jakeluverkoston ja jälleenmyyjien kautta. Lisätietoja uusista Dominion-tuotteista löydät sivustolta raritan.info.

Tietoa KVM-kytkimistä

KVM-kytkimet kehitettiin alun perin useiden pöytätietokoneiden hallintaan yhdellä näppäimistöllä, hiirellä ja näytöllä (A/B-kirjoitinkytkinten tapaan), mutta tänä päivänä IT-työntekijät voivat niiden avulla tarkkailla tuhansien datakeskuspalvelinten toimintaa sekä paikallistaa ja poistaa ongelmat, tarvittaessa myös käynnistää palvelimet uudelleen, aivan kuin he olisivat palvelinhyllyn luona. Raritan Computer esitteli alallaan ensimmäisenä suuryrityksille tarkoitetun yritysluokan Cat5-pohjaisen KVM-kytkimen yli kolme vuotta sitten, jonka avulla IT-tukihenkilöt voivat hallita useita hyllyllisiä palvelimia ja muita laitteita jopa noin 300 metrin päästä (1000 ft). Raritan antoi mahdollisuuden pääsyyn mistä tahansa ja milloin tahansa lisäämällä KVM-kytkimiin Raritanin IP-liitettävyyden.

Tietoa Raritan Computerista

Somersetissa, New Jerseyn osavaltiossa sijaitseva Raritan Computer Inc. on IT-infrastruktuurilaitteistojen, kuten palvelinten ja verkkolaitteistojen, sekä niillä ajettavien tehtävien kannalta kriittisten sovellusten ja palveluiden hallintaratkaisujen johtava tuottaja. Raritanin erittäin luotettavien ja komentoihin vastaavien, KVM (näppäimistö, video, hiiri) -kytkimiin, sarjakonsolipalvelimiin, etäyhteystuotteisiin ja hallintaohjelmistoihin perustuvien IT-hallintaratkaisujen avulla yritykset voivat löytää ongelmat nopeasti sekä päästä käsiksi vikoihin ja korjata ne mistä tahansa ja milloin tahansa. Tällä voidaan yksinkertaistaa ja nopeuttaa datakeskusten työprosesseja, kuten tapaus-, ongelma- ja muutoshallintaa ja siten parantaa palvelunopeutta ja henkilökunnan tuottavuutta. Raritanin ratkaisuja käytetään yli 50 000 datakeskuksen ja muun IT-kohteen hallintaan kaikkialla maailmassa. Raritanin Peppercon OEM-osasto kehittää, valmistaa ja markkinoi kehittyneitä, laitteistopohjaisia etähallintatuotteita, jotka perustuvat digitaaliseen KVM-over-IP- ja IPMI-teknologioihin. Vuonna 1985 perustettu Raritan viettää teknisen innovaation ja tuottavan kasvun 20-vuotisjuhlaa. Raritanilla on 32 erillistä toimipistettä ja sen tuotteita on myynnissä 76 maassa. Lisätietoja saat sivustolta www.raritan.info

Kaikkien tekstissä esiintyvien tavaramerkkien oikeudet kuuluvat niiden omistajille.

Raritan Computer Inc.

Mediakontaktit: Robert-Jan van Espelo, Marketing Manager Europe, Raritan Computer Europe B.V. Puh. +31102844056, Sähköposti: [email protected]

More Stories By PR Newswire

Copyright © 2007 PR Newswire. All rights reserved. Republication or redistribution of PRNewswire content is expressly prohibited without the prior written consent of PRNewswire. PRNewswire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Comments (0)

Share your thoughts on this story.

Add your comment
You must be signed in to add a comment. Sign-in | Register

In accordance with our Comment Policy, we encourage comments that are on topic, relevant and to-the-point. We will remove comments that include profanity, personal attacks, racial slurs, threats of violence, or other inappropriate material that violates our Terms and Conditions, and will block users who make repeated violations. We ask all readers to expect diversity of opinion and to treat one another with dignity and respect.


IoT & Smart Cities Stories
At CloudEXPO Silicon Valley, June 24-26, 2019, Digital Transformation (DX) is a major focus with expanded DevOpsSUMMIT and FinTechEXPO programs within the DXWorldEXPO agenda. Successful transformation requires a laser focus on being data-driven and on using all the tools available that enable transformation if they plan to survive over the long term. A total of 88% of Fortune 500 companies from a generation ago are now out of business. Only 12% still survive. Similar percentages are found throug...
Atmosera delivers modern cloud services that maximize the advantages of cloud-based infrastructures. Offering private, hybrid, and public cloud solutions, Atmosera works closely with customers to engineer, deploy, and operate cloud architectures with advanced services that deliver strategic business outcomes. Atmosera's expertise simplifies the process of cloud transformation and our 20+ years of experience managing complex IT environments provides our customers with the confidence and trust tha...
Where many organizations get into trouble, however, is that they try to have a broad and deep knowledge in each of these areas. This is a huge blow to an organization's productivity. By automating or outsourcing some of these pieces, such as databases, infrastructure, and networks, your team can instead focus on development, testing, and deployment. Further, organizations that focus their attention on these areas can eventually move to a test-driven development structure that condenses several l...
The graph represents a network of 1,329 Twitter users whose recent tweets contained "#DevOps", or who were replied to or mentioned in those tweets, taken from a data set limited to a maximum of 18,000 tweets. The network was obtained from Twitter on Thursday, 10 January 2019 at 23:50 UTC. The tweets in the network were tweeted over the 7-hour, 6-minute period from Thursday, 10 January 2019 at 16:29 UTC to Thursday, 10 January 2019 at 23:36 UTC. Additional tweets that were mentioned in this...
Over the course of two days, in addition to insightful conversations and presentations delving into the industry's current pressing challenges, there was considerable buzz about digital transformation and how it is enabling global enterprises to accelerate business growth. Blockchain has been a term that people hear but don't quite understand. The most common myths about blockchain include the assumption that it is private, or that there is only one blockchain, and the idea that blockchain is...
Never mind that we might not know what the future holds for cryptocurrencies and how much values will fluctuate or even how the process of mining a coin could cost as much as the value of the coin itself - cryptocurrency mining is a hot industry and shows no signs of slowing down. However, energy consumption to mine cryptocurrency is one of the biggest issues facing this industry. Burning huge amounts of electricity isn't incidental to cryptocurrency, it's basically embedded in the core of "mini...
In his general session at 19th Cloud Expo, Manish Dixit, VP of Product and Engineering at Dice, discussed how Dice leverages data insights and tools to help both tech professionals and recruiters better understand how skills relate to each other and which skills are in high demand using interactive visualizations and salary indicator tools to maximize earning potential. Manish Dixit is VP of Product and Engineering at Dice. As the leader of the Product, Engineering and Data Sciences team at D...
The term "digital transformation" (DX) is being used by everyone for just about any company initiative that involves technology, the web, ecommerce, software, or even customer experience. While the term has certainly turned into a buzzword with a lot of hype, the transition to a more connected, digital world is real and comes with real challenges. In his opening keynote, Four Essentials To Become DX Hero Status Now, Jonathan Hoppe, Co-Founder and CTO of Total Uptime Technologies, shared that ...
At CloudEXPO Silicon Valley, June 24-26, 2019, Digital Transformation (DX) is a major focus with expanded DevOpsSUMMIT and FinTechEXPO programs within the DXWorldEXPO agenda. Successful transformation requires a laser focus on being data-driven and on using all the tools available that enable transformation if they plan to survive over the long term. A total of 88% of Fortune 500 companies from a generation ago are now out of business. Only 12% still survive. Similar percentages are found throug...
Every organization is facing their own Digital Transformation as they attempt to stay ahead of the competition, or worse, just keep up. Each new opportunity, whether embracing machine learning, IoT, or a cloud migration, seems to bring new development, deployment, and management models. The results are more diverse and federated computing models than any time in our history.