Welcome!

Java IoT Authors: Elizabeth White, Liz McMillan, Yeshim Deniz, Zakia Bouachraoui, Pat Romanski

Related Topics: Java IoT, Linux Containers

Java IoT: Article

Raritan Computer laajentaa Dominion KVM-over-IP palvelinhallintamallistoaan tukemaan lukuisia erityyppisiä datakeskusympäristöjä

Raritan Computer laajentaa Dominion KVM-over-IP palvelinhallintamallistoaan tukemaan lukuisia erityyppisiä datakeskusymp&au

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, Alankomaat, March 3 /PRNewswire/ --

- Alan ensimmäinen 32 portilla ja viidellä kanavalla varustettu KVM-digitaalikytkin

Raritan Computer Inc. IT-infrastruktuurilaitteistojen sekä niillä ajettavien tehtävien kannalta kriittisten sovellusten ja palveluiden hallintaratkaisujen johtava tuottaja, laajensi tänään yritysluokan Dominion(R) KX-mallistoaan lisäämällä siihen alan ensimmäisen IP-pohjaisen KVM (näppäimistö, video, hiiri)-kytkimen, joka tukee viittä samanaikaista käyttäjää ja jopa 32 palvelinta. Yritys paljasti myös KVM-over-IP -kytkimen, joka tukee viittä samanaikaista käyttäjää ja 16 palvelinta.

Uudet Dominion KX -mallit, KX432 ja KX416, soveltuvat ihanteellisesti tilanteisiin, joissa useat IT-asiantuntijat tarvitsevat samanaikaista etäpääsyä datakeskuksen laitteisiin. Raritanin hyväksi havaittua ja turvallista KVM-over-IP -palvelinhallintateknologiaa käyttävät Dominion KX -kytkimet tukevat jopa viittä samanaikaista käyttäjää (neljä verkkoselaimen ja yksi paikallisen konsoliportin kautta) ja varmistavat palvelimille ja muille laitteille pääsyn korkean käytettävyyden.

Laajennetun Dominion KX -malliston valikoima, joka ulottuu mallista KX116 (kaksi samanaikaista käyttäjää ja 16 porttia) malliin KX432 (viisi samanaikaista käyttäjää ja 32 porttia), antaa yrityksille mahdollisuuden valita IT-ympäristöjensä tarpeet parhaiten huomioon ottavat ratkaisut. Esimerkiksi yhden, kaikkien laitteiden hallintaan tarkoitetun, 32:lla portilla varustetun KVM-kytkimen asentaminen täynnä olevalle palvelinhyllylle useamman kytkimen sijaan ei ainoastaan yksinkertaista palvelinten hallintaa, vaan säästää myös hyllytilaa ja vähentää siihen liittyviä kuluja, muun muassa LVI-töistä ja sähkön kulutuksesta aiheutuvia kustannuksia. Dominion KX -kytkimet turvaavat myös IT-sijoitukset, sillä ne voidaan helposti mitoittaa laajenevien datakeskusten ja palvelintilojen tarpeiden mukaan.

Tarvittaessa koko konsernin kattavaa verkkoon pääsyä ja hallintaa sadat Dominion KX -kytkimet voidaan yhdistää yhteen loogiseen komento- ja hallintaverkkoon Raritanin CommandCenter(R)-hallintaratkaisulla.

Raritanin palkittujen tiivistys- ja salaustekniikoiden ansiosta uusien viisikanavaisten Dominion KX -mallien videolaatu on parantunut ja verkkoon liittyvät kaistanleveysvaatimukset ovat alentuneet. Hiiren napsautuksella aktivoitavan integroidun virranhallinnan avulla jokaisella Dominion KX -laitteella voidaan ohjata jopa neljää Raritanin etävirtaliuskaa. Paikalliseen hyllyssä olevaan laitteeseen on aina mahdollista päästä Dominion KX:n paikallisen konsoliportin avulla, joka tukee jopa 1 600 x 1 200 kuvapisteen korkean erotuskyvyn näyttöjä.

Ensimmäiset Dominion KX -mallit esiteltiin viime vuoden alussa ja myyntiluvut ovat siitä lähtien ylittäneet kaikki ennusteet. Dominion-mallit ovat saaneet myös palkintoja johtavilta julkaisuilta ympäri maailmaa, joista mainittakoon australialainen ZDNetin Technology & Business -aikakauslehti, China Information Week, englantilainen PC Pro -aikakauslehti ja yhdysvaltalainen Service Provider Weekly.

"KX-sarjan uusien viisikanavaisten mallien esittelyn myötä Dominion KVM -tuoteperhe pystyy vastaamaan pienten, keskikokoisten ja suurten datakeskusten vaatimuksiin, mutta se jättää samalla tilaa palvelinten ja laitteiden kasvulle," sanoi Rich Moscioni, Raritanin Pohjois-Amerikan myynnistä vastaava varatoimitusjohtaja. "Verkkoselainta käyttäen IT-asiantuntijoilla on BIOS-tasolla pääsy datakeskusten laitteisiin ja mahdollisuus niiden hallintaan, jotta IT-ongelmat voidaan ratkaista ja ehkäistä nopeammin ja helpommin. Tarkoituksenamme on tarjota yrityksille sellaisia työkaluja, joiden avulla ne voivat parantaa nykyisten tapaus-, ongelma- ja muutostenhallintajärjestelmien sekä parhaiden käytäntöjen tehokkuutta maksimoidakseen toimintojen käytettävyysajan ja vähentääkseen järjestelmänhallintaan liittyviä kuluja."

Dominion KX on kokonaan itsenäinen järjestelmä, jonka kaikki ominaisuudet on rakennettu sisälle laitteeseen, autentikointi ja pääsy Internetiin mukaan luettuna. Liitettyään palvelimet ja laitteet KX:ään tavallisella UTP-kaapelilla käyttäjän tarvitsee ainoastaan asettaa IP-osoite ja aloittaa palvelimiin pääsy ja niiden hallinta. Laitteen edistyneet ominaisuudet sisältävät muun muassa 128-bittisen salauksen näppäimistö-, hiiri- ja videosignaaleille, Ethernet-kaksoisliitännät verkkoylimäärää varten sekä erillisen modeemiportin, jonka avulla palvelimeen saadaan yhteys myös verkkohäiriöiden aikana. Dominion KX on varustettu sisäänrakennetuilla autentikointiominaisuuksilla ja se voidaan integroida helposti myös olemassa oleviin autentikointijärjestelmiin, kuten LDAP, RADIUS ja Active Directory(R).

Hinnat ja saatavuus - Yhdysvalloissa Dominion KX416:n listahinta on EUR 6.005 ja Dominion KX432:n EUR 7.206. Tästä päivästä lähtien molemmat mallit ovat saatavilla maailmanlaajuisesti Raritanin laajan jakeluverkoston ja jälleenmyyjien kautta. Lisätietoja uusista Dominion-tuotteista löydät sivustolta raritan.info.

Tietoa KVM-kytkimistä

KVM-kytkimet kehitettiin alun perin useiden pöytätietokoneiden hallintaan yhdellä näppäimistöllä, hiirellä ja näytöllä (A/B-kirjoitinkytkinten tapaan), mutta tänä päivänä IT-työntekijät voivat niiden avulla tarkkailla tuhansien datakeskuspalvelinten toimintaa sekä paikallistaa ja poistaa ongelmat, tarvittaessa myös käynnistää palvelimet uudelleen, aivan kuin he olisivat palvelinhyllyn luona. Raritan Computer esitteli alallaan ensimmäisenä suuryrityksille tarkoitetun yritysluokan Cat5-pohjaisen KVM-kytkimen yli kolme vuotta sitten, jonka avulla IT-tukihenkilöt voivat hallita useita hyllyllisiä palvelimia ja muita laitteita jopa noin 300 metrin päästä (1000 ft). Raritan antoi mahdollisuuden pääsyyn mistä tahansa ja milloin tahansa lisäämällä KVM-kytkimiin Raritanin IP-liitettävyyden.

Tietoa Raritan Computerista

Somersetissa, New Jerseyn osavaltiossa sijaitseva Raritan Computer Inc. on IT-infrastruktuurilaitteistojen, kuten palvelinten ja verkkolaitteistojen, sekä niillä ajettavien tehtävien kannalta kriittisten sovellusten ja palveluiden hallintaratkaisujen johtava tuottaja. Raritanin erittäin luotettavien ja komentoihin vastaavien, KVM (näppäimistö, video, hiiri) -kytkimiin, sarjakonsolipalvelimiin, etäyhteystuotteisiin ja hallintaohjelmistoihin perustuvien IT-hallintaratkaisujen avulla yritykset voivat löytää ongelmat nopeasti sekä päästä käsiksi vikoihin ja korjata ne mistä tahansa ja milloin tahansa. Tällä voidaan yksinkertaistaa ja nopeuttaa datakeskusten työprosesseja, kuten tapaus-, ongelma- ja muutoshallintaa ja siten parantaa palvelunopeutta ja henkilökunnan tuottavuutta. Raritanin ratkaisuja käytetään yli 50 000 datakeskuksen ja muun IT-kohteen hallintaan kaikkialla maailmassa. Raritanin Peppercon OEM-osasto kehittää, valmistaa ja markkinoi kehittyneitä, laitteistopohjaisia etähallintatuotteita, jotka perustuvat digitaaliseen KVM-over-IP- ja IPMI-teknologioihin. Vuonna 1985 perustettu Raritan viettää teknisen innovaation ja tuottavan kasvun 20-vuotisjuhlaa. Raritanilla on 32 erillistä toimipistettä ja sen tuotteita on myynnissä 76 maassa. Lisätietoja saat sivustolta www.raritan.info

Kaikkien tekstissä esiintyvien tavaramerkkien oikeudet kuuluvat niiden omistajille.

Raritan Computer Inc.

Mediakontaktit: Robert-Jan van Espelo, Marketing Manager Europe, Raritan Computer Europe B.V. Puh. +31102844056, Sähköposti: [email protected]

More Stories By PR Newswire

Copyright © 2007 PR Newswire. All rights reserved. Republication or redistribution of PRNewswire content is expressly prohibited without the prior written consent of PRNewswire. PRNewswire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Comments (0)

Share your thoughts on this story.

Add your comment
You must be signed in to add a comment. Sign-in | Register

In accordance with our Comment Policy, we encourage comments that are on topic, relevant and to-the-point. We will remove comments that include profanity, personal attacks, racial slurs, threats of violence, or other inappropriate material that violates our Terms and Conditions, and will block users who make repeated violations. We ask all readers to expect diversity of opinion and to treat one another with dignity and respect.


IoT & Smart Cities Stories
IoT is rapidly becoming mainstream as more and more investments are made into the platforms and technology. As this movement continues to expand and gain momentum it creates a massive wall of noise that can be difficult to sift through. Unfortunately, this inevitably makes IoT less approachable for people to get started with and can hamper efforts to integrate this key technology into your own portfolio. There are so many connected products already in place today with many hundreds more on the h...
SYS-CON Events announced today that IoT Global Network has been named “Media Sponsor” of SYS-CON's @ThingsExpo, which will take place on June 6–8, 2017, at the Javits Center in New York City, NY. The IoT Global Network is a platform where you can connect with industry experts and network across the IoT community to build the successful IoT business of the future.
CloudEXPO New York 2018, colocated with DXWorldEXPO New York 2018 will be held November 11-13, 2018, in New York City and will bring together Cloud Computing, FinTech and Blockchain, Digital Transformation, Big Data, Internet of Things, DevOps, AI, Machine Learning and WebRTC to one location.
Andrew Keys is Co-Founder of ConsenSys Enterprise. He comes to ConsenSys Enterprise with capital markets, technology and entrepreneurial experience. Previously, he worked for UBS investment bank in equities analysis. Later, he was responsible for the creation and distribution of life settlement products to hedge funds and investment banks. After, he co-founded a revenue cycle management company where he learned about Bitcoin and eventually Ethereal. Andrew's role at ConsenSys Enterprise is a mul...
DXWorldEXPO | CloudEXPO are the world's most influential, independent events where Cloud Computing was coined and where technology buyers and vendors meet to experience and discuss the big picture of Digital Transformation and all of the strategies, tactics, and tools they need to realize their goals. Sponsors of DXWorldEXPO | CloudEXPO benefit from unmatched branding, profile building and lead generation opportunities.
Disruption, Innovation, Artificial Intelligence and Machine Learning, Leadership and Management hear these words all day every day... lofty goals but how do we make it real? Add to that, that simply put, people don't like change. But what if we could implement and utilize these enterprise tools in a fast and "Non-Disruptive" way, enabling us to glean insights about our business, identify and reduce exposure, risk and liability, and secure business continuity?
The best way to leverage your Cloud Expo presence as a sponsor and exhibitor is to plan your news announcements around our events. The press covering Cloud Expo and @ThingsExpo will have access to these releases and will amplify your news announcements. More than two dozen Cloud companies either set deals at our shows or have announced their mergers and acquisitions at Cloud Expo. Product announcements during our show provide your company with the most reach through our targeted audiences.
DXWorldEXPO LLC announced today that Telecom Reseller has been named "Media Sponsor" of CloudEXPO | DXWorldEXPO 2018 New York, which will take place on November 11-13, 2018 in New York City, NY. Telecom Reseller reports on Unified Communications, UCaaS, BPaaS for enterprise and SMBs. They report extensively on both customer premises based solutions such as IP-PBX as well as cloud based and hosted platforms.
To Really Work for Enterprises, MultiCloud Adoption Requires Far Better and Inclusive Cloud Monitoring and Cost Management … But How? Overwhelmingly, even as enterprises have adopted cloud computing and are expanding to multi-cloud computing, IT leaders remain concerned about how to monitor, manage and control costs across hybrid and multi-cloud deployments. It’s clear that traditional IT monitoring and management approaches, designed after all for on-premises data centers, are falling short in ...
The deluge of IoT sensor data collected from connected devices and the powerful AI required to make that data actionable are giving rise to a hybrid ecosystem in which cloud, on-prem and edge processes become interweaved. Attendees will learn how emerging composable infrastructure solutions deliver the adaptive architecture needed to manage this new data reality. Machine learning algorithms can better anticipate data storms and automate resources to support surges, including fully scalable GPU-c...